Etiketter

mandag 1. februar 2010

Minihåndballturnering


Etter en kjekk teambuilding fra fredag til lørdag, så ble det en rolig lørdagskveld med familien. Tacos og Grandprix må jo være tingen..

Søndag var det tid for Minihåndballturnering i Åsenhallen på Sola. Hele familien reiste avgårde da minstejenta skulle spille turnering. Veldig sosial og kjekt, og ungene storkoser seg.
Minstejenta ga utrykk for at hun viste hvordan hun skulle spille, for nå hadde hun sett de flinke norske guttene på tv. Vel, ivrig er hun og noe har hun kanskje snappet opp i sitt hode. Det gjenstår myyye trening og konsentrasjon før det nærmer seg. Men, men, det viktigste er jo å delta og alle deltakerne fikk diplom og flott medalje. Så minstejenta var strålende fornøyd.

Vel hjemme etter 4 timer i hallen, så kom vi oss ut for å måke snø. Det har fallt litt mer snø, og mer skal det vist komme. Ungene fant frem skiene og fikk seg en time med lek, før middag.

Nå er det ny uke og nye muligheter. Hadde håpet jeg skulle få litt tid til ekstra innsats på blogging denne uken, men nå ser det ut til at det blir overtid på jobben i stedet.
Ha en fin uke:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar